Wat was het een prachtig jaar!

Samen voor activiteiten in de buurt!

Wat was het een prachtig jaar!

hSamen deden we veel moois voor een ander. En wat zijn de feestdagen dan een mooie afsluiter hè? Samen een kerstboom uitzoeken, op bezoek gaan bij elkaar, samen kerstversiering maken, en iets geven aan een ander. Je eten delen met iemand anders, ook als je het zelf eigenlijk niet kunt missen.

Net wat meer geven aan mensen die het écht nodig hebben. En je buren weer eens zien. Samen een vrijwilligersactie opzetten. Gewoon om een ander ook blij te maken. Weer geloven in de kracht van samen zijn, juist als je dat soms een beetje mist. Weer eens een geschreven kaartje sturen naar iemand, met Veel Liefs. En het leuke is: we vieren het allemaal op onze eigen manier.

Zullen we eens proberen om dat gevoel vast te houden, en er een heel jaar lang écht te zijn voor anderen? Dan kunnen we er samen voor zorgen dat in Nederland niemand er alleen voor staat.

https://utrecht.oranjefondscollecteonline.nl/organisatie/stichting-buren-voor-buren-nederland
Samen maken we in 2019 het verschil met het Oranje Fonds!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *