Buren voor Buren, 2019..

Samen voor activiteiten in de buurt!

Buren voor Buren, 2019..

In 2019 gaan we net zo hard door en gaan we kijken voor nog meer leuke activiteiten die we samen met de buurt kunnen opzetten. Ondertussen hebben we al de Nederlandse les, waar we ook nog cursisten voor zoeken, kan je gezellig een kopje koffie / thee / soep met een heerlijke tosti komen eten, zijn we activiteiten aan het opzetten voor kinderen zoals huiswerkbegeleiding en meer activiteiten volgen snel.

Wel doen we dit met een nieuw logo en een nieuwe slogan, een nieuwe strakke blik op 2019, uiteraard verlaten ons 2 “Buurtjes” zoals we ze noemen ons nooit en daarom krijgen ze uiteraard een mooie oude plek en staan ze ook gewoon nog op ons nieuwe visitekaartjes! We willen onze Webmaster bedanken voor de nieuwe website, het nieuwe logo en uiteraard de nieuwe visitekaartjes!

Nieuwe logo en slogan van Buren voor Buren in 2019..!

Ook is er een verandering binnen ons bestuur gekomen en deze vermelden wij graag.

  • H.M. Jansen JR (Voorzitter)
  • M. Jansen (Vice-Voorzitter)
  • C.W.A.H. Jansen (Penningmeester)
  • H. Kranenburg (Bestuurslid)
  • G. Kranenburg (Bestuurslid)
  • H.M. Jansen SR (Bestuurslid)

Met dit nieuwe bestuur slaan wij vanaf 2019 de nieuwe wegen van 2019 in en gaan we samen met al onze andere vrijwilligers er weer een mooi jaar van maken!

Wil jij nou samen met ons een activiteit organiseren? Neem dan snel contact met ons op!