Een verassing voor Anne!

Na een aantal weken voorbereiding, geheim houden en overleg was het gister eindelijk zover! Op maandag 8 april stond het verrassingsuitje voor Anne met haar lieve papa, mama en zusje gepland namens Football Makes it Happen in samenwerking met Buren voor Buren en Kooijman Autogroep Utrecht!

Na in Januari weer zware kuren te hebben moeten ondergaan is dit hopelijk een dag om even niet aan ziek zijn te denken en te genieten. Anne is ’s morgens gewoon naar school gegaan maar werd om 11 uur door mama weer opgehaald. Onder het cadeautjes uitpakken hebben we haar verteld wat haar te wachten stond deze dag! Heerlijk om te doen! Heel fijn om zoiets voor zo’n lief meisje en familie te organiseren! Het einde van de avond hebben we echter nog wel even geheim gehouden!
Het gezin werd opgehaald met een mooie gesponsorde auto van Kooijman Autogroep en jawel… Een heuse chauffeur erbij! Genaamd Mitchel Jansen.

Allemaal in de auto geladen zijn ze op weggegaan naar Scheveningen waar ze ontvangen werden in het Bilderberg hotel. In een mooie gezinskamer met goed uitzicht mogen ze hier gezamenlijk de nacht doorbrengen. Maar voordat het zo ver is nog genieten van het stralende weer! Gelukkig is ook de zon deze dag goed aanwezig! Anne en haar zus hebben we voor vertrek een envelop met centjes gegeven zodat zij deze avond hun ouders een keer kunnen trakteren op een diner. Aangezien Anne zelf erg gek op spareribs is dus de keuze was makkelijk gemaakt en hebben we voor hun kunnen reserveren in het Beren restaurant in Scheveningen.

Na het genieten van de zon op het terras en een heerlijk Beren menu op weg naar het hoogtepunt van de dag. Concert van niemand minder dan André Hazes Jr. Anne is hier erg fan van dus dit was voor een enorm genieten. De kaartjes zijn ter beschikking gesteld door Daniethia, Daniëlle, Mike, Zoë en nog meer vrienden en familie. Gelukkig heeft de stichting ook nog een Meet en Greet kunnen regelen na het concert! Hoe mooi is het om je idool na zo’n geweldige dag ook nog te mogen ontmoeten??? Heel gaaf!! We hebben goede berichten gehad over deze dag! Hopelijk kan het gezin hier samen nog lang van genieten!