Vrijwilligerswerk

Samen voor activiteiten in de buurt!

VRIJWILLIGERSWERK? GEWOON DOEN!

Vrijwilliger zijn bij Buren voor Buren Nederland

Buren voor Buren draait volledig op de bezetting van vrijwilligers, zowel het bestuur is volledig vrijwilliger. Daarom zijn vrijwilligers onmisbaar, iedere dag weer zetten onze vrijwilligers zich in voor de activiteiten van onze stichting. Jij als vrijwilliger kan op diverse manieren bijdragen en wij zijn daarom ook altijd opzoek naar verschillende soorten vrijwilligers.
Je kan niet alleen bij al bestaande activiteiten je steentje bijdragen, we bieden jou ook de mogelijkheid een nieuwe activiteit van af begin tot eind op te zetten binnen de stichting. En zo zijn er nog veel meer dingen, interesse? Meld je onder op deze pagina snel aan als vrijwilliger. Wij hopen je snel te kunnen verwelkomen binnen ons team!

Vrijwilliger zijn.. is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Is verbonden, maar niet gebonden. Is onbetaalbaar, maar niet te koop.
Is positief denken, is positief doen. Met als enige doel voor jezelf en de ander, een goed gevoel!

DOEL

Het doel van Buren voor Buren is om activiteiten te organiseren voor en met de buurt. Wat is er niet in de buurt, maar kan met een buurtgenoot wel gerealiseerd worden? Wat wilt de vrijwilliger en hoe kunnen we daar in bijstaan? Dat is het doel, om voor iedereen iets te realiseren en te organiseren!

ONTWIKKELING

Buren voor Buren is er niet alleen voor de activiteiten, maar ook voor de vrijwilliger zelf. Zo helpen we jou graag om jezelf te ontwikkelen in de sociale omgang en werkervaring. We kijken graag naar wat jij wil en waar jij in wilt groeien en laten je ook hier je gang in gaan!

UIT HET HART

Vrijwilligerswerk komt vanuit het hart, zoals het ook hoort te zijn en dat laten wij graag voelen binnen onze stichting! Ieder heeft zijn of haar eigen plek en positie binnen ons team en we laten die gene ook echt zijn of haar eigen ding doen, zoals het ook hoort te zijn als vrijwilliger!

Onze vrijwilligers aan het woord

Het is ook belangrijk om te weten wat andere vrijwilligers vinden van het vrijwilligerswerk bij Buren voor Buren. Daarom hier onder een greep uit het column “Onze vrijwilligers aan het woord”.

Buren voor Buren is voor mij een plek waar ik mezelf kan zijn en waar ik mezelf kan blijven ontwikkelen in de dingen waar ik interesse in heb. Ik krijg hier erg mijn vrije hand in, kijk bijvoorbeeld naar de website, reclamemateriaal en andere internetzaken. Ik krijg mijn kans om dit te doen naast mijn werk en studie en daar ben ik erg blij mee!

Mitchel

Meld je aan als vrijwilliger!

Vul hieronder het formulier zo goed mogelijk in om jezelf aan te melden als vrijwilliger.

Als dit verschilt per dag geeft u dit dan a.u.b. aan op het einde van dit formulier bij "opmerkingen".
Zijn er nog belangrijke dingen die nodig zijn om te weten tijdens je aanmelding als vrijwilliger?
Schijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe projecten, evenementen en overig nieuws.